målare örebro

Stor erfarenhet

Målare Nora

Vi har stor erfarenhet och erbjuder målare i Nora som besitter en hög yrkesmässig kunskap inom både invändig målning och utvändig målning. Våra målare ser fram emot att hjälpa dig från idé till målning och uppföljning. Vårt uppdrag är klart när du är helt nöjd. Vi är lyhörda inför dina önskemål och tillsammans med dig kommer vi fram till ett önskvärt slutresultat.

måleriföretag örebro

EBL Måleri AB

Måleriföretag

Benny Eriksson som tidigare drivit ett måleriföretag i Nora under åren 1990 – 2010. Bestämde sig år 2010 för att starta ett måleriföretag tillsammans med sina söner Emil och Linus. EBL Måleri är ett team av erfarna och engagerade målare som utför alla typer av målningsarbeten. Vi är ett litet familjeföretag där den service som vi ger till dig som kund är av allra största vikt.

måleri örebro

Vad vi utför

Allt inom måleri

Vi är ett måleriföretag som utför allt inom måleri åt privatpersoner, byggföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, industrier med flera. Vi har en egen verkstad på Nytorps industriområde, där vi har möjlighet att exempelvis även måla fönster, dörrar och möbler i lokalen. Idag är vi totalt fem arbetande målare på företaget och vid stora arbeten och hög efterfrågan så tar vi in extra resurser.

Hos oss är alla kunder lika betydelsefulla

EBL Måleri - Din Målare i Nora

EBL Måleri är din lokala och pålitliga målare i Nora, specialiserade på att erbjuda professionella och högkvalitativa målartjänster för både privatpersoner och företag. Vi är stolta över att vara ett ledande måleriföretag i Nora och arbetar ständigt för att förbättra och anpassa oss efter kundernas behov. Med många år av erfarenhet inom måleribranschen har EBL Måleri etablerat sig som en ledande aktör i Nora. Våra erfarna målare har en bred kunskap om olika målningstekniker och material, vilket gör att vi kan erbjuda en rad tjänster som inkluderar inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering, fasadmålning och mycket mer.

Personlig service och kundnöjdhet

EBL Måleri sätter alltid kundens behov i centrum, och vi är stolta över att erbjuda en personlig service som är skräddarsydd för att uppfylla dina specifika krav och önskemål. Vi lyssnar på dina behov och arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att slutresultatet överträffar dina förväntningar. Din tillfredsställelse är vår största prioritet, och vi ser till att vara tillgängliga och lyhörda under hela projektet.

Prisvärdhet och konkurrenskraftiga priser

Vi förstår att pris är en viktig faktor för våra kunder, och som din Målare i Nora strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete. Vi erbjuder kostnadsfria och detaljerade offertförslag för att säkerställa att du får den bästa möjliga lösningen inom din budget.

Pålitlighet och punktlighet

På EBL Måleri värdesätter vi pålitlighet och punktlighet högt. Våra målare i Nora är alltid på plats vid avtalad tid och arbetar effektivt för att slutföra projektet enligt plan. Vi ser också till att hålla våra raster under kontroll och anpassa vårt arbete efter avtalad tidsplan och förväntningar. För att ge dig trygghet och förtroende för våra tjänster erbjuder vi omfattande garantier för allt arbete som utförs av våra målare i Nora. Det innebär att vi står bakom vår kvalitet och är redo att åtgärda eventuella problem som kan uppstå efter projektets slutförande.

Engagemang för kvalitet och hållbarhet

Som en ansvarsfull Målare i Nora är vi engagerade i att erbjuda tjänster av högsta kvalitet och hållbarhet. Vi använder endast de bästa produkterna och materialen på marknaden och följer noggrant branschens bästa praxis. Våra målare är utbildade i att använda miljövänliga målningar och tekniker för att minimera vår miljöpåverkan..

Kostnadsfri offert

Om du letar efter en pålitlig, erfaren och engagerad målare i Nora, är EBL Måleri det självklara valet. Med vårt fokus på kundnöjdhet, kvalitet, hållbarhet och konkurrenskraftiga priser kan du lita på att vi kommer att förvandla ditt hem eller företag på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och offert, och låt våra professionella målare i Nora hjälpa dig att förvandla ditt hem eller företag till en plats som du kan vara stolt över

Våra tjänster

Våra målare utför alla inom branschens förekommande arbeten inom måleri

Projekt

Ta en titt på våra tidigare projekt

Vårt team

EBL Måleri är ett måleriföretag med bred kompetens och många års erfarenhet

Medarbetare - Bild 1

Emil Eriksson
Ålder: 32
Arbetat som målare:
14 år

Medarbetare - Bild 2

Benny Eriksson
Ålder: 55
Arbetat som målare:
35 år

Medarbetare - Bild 3

Linus Eriksson
Ålder: 29
Arbetat som målare:
11 år

Medarbetare - Bild 4

Pluto Söderström
Ålder: 54
Arbetat som målare:
25 år

Medarbetare - Bild 5

Cindra Arisandyas
Ålder: 34
Arbetat som målare:
6 år

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora