Utvändig målning Örebro

Utvändig målning

Planerar du att utföra en utvändig målning av ditt hus i sommar?

Så här kan det tex gå till när du anlitar våra målare för utvändig målning av ditt hus!


Tvättning:

Det börjar med att vi några veckor innan tvättar av huset och försöker få bort så mycket smuts, fett och mögel som möjligt. Därefter får huset och dess fasad stå och torka ordentligt i ett par veckor.

Det är inte bara att börja med utvändig målning, det är underarbetet som gör slutresultatet!

Projektet startar genom att vi kör dit ställningar samt allt material som vi beräknat gå åt. Om det tex är något som inte ska målas så täcker vi noggrant in det så att det bevarar sitt skick. Därefter sätter vi igång med underarbetet som består av skrapning av all lös färg. Vi använder oss även av slipmaskin för att få bort färgen och slipa ner eventuella ”kanter” som uppstår vid skrapningen.

Dags att börja med utvändig målning!

Nu ska alla ytor som vi skrapat och slipat samt blivit trärena grundoljas för att ha ett ökat skydd mot vattenupptag. Därefter grundmålar vi med Intact Primer Fasadgrund. Hela huset med fasad, fönster och dörrar grundmålas med Intact Primer. Som ger ett unikt fuktskydd och skapar ett perfekt underlag till den sista strykningen som sker med Intact Solid akrylatfärg som låter fasaden behålla kulör och lyster länge.

Finish!

När Fasaden är färdigmålad så kör vi sista finishen på alla fönsterbågar, foder, knutar och dörrar. Avslutningsvis och det sista är grunden, den målas med en s.k. putsfärg. När väl den är målad och huset är färdigställt  så är det en sak vi alltid ser till att göra. Det är att vi går över hela projektet för att se att allting är i sin ordning samt ser bra ut.

När det är gjort är det dags för oss att plocka ihop allt material och verktyg samt riva ner ställningar men även gå över och städa rent så allting såg ut som det gjorde innan vi kom. Under hela projektets gång så vill vi alltid ha en bra kommunikation med kunden. Den service vi ger till dig som kund är av allra största vikt för oss.

Alla projekt är olika.

Alla projekt är olika och vi målar alla typer av hus. Vi åtar oss även målerijobb för färdiga modulhus. Här är ett exempel på hur det kan gå till när vi målar ditt hus. Vi på EBL Måleri erbjuder målare i hela Örebro Län som alla besitter en hög yrkesmässig kunskap och en bred kompetens inom måleri. Vi är lyhörda inför dina önskemål och tillsammans med dig kommer vi fram till ett önskvärt slutresultat.

Välkommen att kontakta oss!

Kolla in våra tidigare projekt här!

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag


    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora