Invändig målning Örebro

Invändig målning

Planerar du att utföra en invändig målning av din lägenhet eller ditt hus? Våra målare i Örebro Län hjälper dig!


Invändig målning av din bostad

Det börjar med att du som kund gör en förfrågan eller ringer till oss och berättar vad du vill ha hjälp med. Antingen bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom vad som ska göras. Och därefter får du ett fast eller löpande pris beroende på vad som passar dig som kund bäst.

Eller i dessa tider erbjuder vi även att ni kan skicka bilder/video och förklaringar vad som behöver göras. Om ni väljer att skicka bilder/video, så vill vi dock inte lämna ett exakt pris för uppdraget. Därför det är väldigt svårt för oss att få en uppskattning av skicket på det som skall göras. Utan då för att så rättvist som möjligt brukar vi ge er ett ”ungefärligt pris”. Och då göra jobbet på löpande räkning.

Invändig målning uppstart

Projektet startar upp genom att vi först kör dit bockar/ställning och allt material som kan beräknas gå åt. När allting är på plats så kan vi börja täcka in alla golv med en täckpapp. När allting som ska vara intäkt är klart så kan vi börja med underarbetet. Som kan vara lite olika från projekt till projekt. Rivning av tapeter. Vi tar bort all lös färg från tak, väggar samt snickerier. Spärrmålning, spackling av tak, väggar samt snickerier.

Invändig målning kan börja

Underarbetet är färdigt och det är dags att börja måla. Tak målar vi till 99% av fallen i en vit matt takfärg. Vi sätter remsa på all ny gipsväggar/tak. Befintliga väggar målar vi direkt på eller hänger en microlit väv som ger en robust och slitstark yta. Några väggar kan bli tapetserade och dem andra väggarna kan bli målade med en slitstark väggfärg, men det är upp till dig som kund att bestämma.

Vi brukar rekommendera att om ni väljer att måla väggarna så blir slutresultat bättre om man fogar in alla golvsocklar, foder och taklist, så det blir enhetligt och flyter ihop samt att man slipper se ”springan” som uppstår. Snickerier målar vi i en snickerifärg som är slitstark samt enkel att torka av, oftast i en halvblank glans.

Men allting är upp till dig som kund att bestämma. Vilka tapeter, vilka olika kulörer som passar eran bostad bäst osv. Vi kan alltid ge dig råd utifrån våran erfarenhet. Men vi är alltid lyhörda inför dig som kund.

Alla projekt är olika.

Alla projekt är olika och här är ett exempel på hur det kan gå till när du anlitar oss för invändig målning av din bostad. Vi på EBL Måleri erbjuder målare i hela Örebro Län som alla besitter en hög yrkesmässig kunskap och en bred kompetens inom måleri. Vi är lyhörda inför dina önskemål och tillsammans med dig kommer vi fram till ett önskvärt slutresultat.

Kolla in våra tidigare projekt här!

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag


    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora