Måleri företag EBL Måleri har genomfört en villa av nyproduktion

Måleri företag EBL Måleri
Måleri företag EBL Måleri
Måleri företag EBL Måleri
slamfärg
slamfärg

Måleri företag EBL Måleri har fått i uppdrag att genomföra målningsarbetet av en nyproducerad villa mellan Nora och Örebro.


Måleri företag startar upp projektet:

Projektet startar genom att vi först kör dit bockar och allt material som beräknas gå åt. När allting är på plats så kan vi börja täcka in alla golv med en täckpapp. När allting som ska vara intäkt är klart så kan vi börja med underarbetet:

Underarbete & finish måleri företag:

Vi sätter remsa på alla väggar samt spacklar alla väggar upp till 3 gånger. Några väggar har fått fina tapeter med mönster och dem andra väggarna är målade med en slitstark vägg matt väggfärg i kulör 0502-y. Alla målade väggar har dessutom en microlit väv som ger en robust och slitstark yta. Vi har spacklat alla snickerier två gånger för att täcka alla ”spikskallar” samt även fogat in allting så det blir enhetligt och flyter ihop på ett fint och naturligt sätt. Sedan grundar vi och färdigstryker väggar samt snickerier . Våtrum samt tvättstuga har våtrumsväv som möts av kakel. Grundade och målade med speciell framtagen våtrumsfärg som är extra tålig mot vatten.

Färdigställning måleri företag:

När allting är färdigställt och alla väggar och snickerier är i nyskick så börjar vi riva bort täckpappen från golvet. Vi ser till att alla väggar samt snickerier är bra och att allting är fackmannamässigt utfört. Dessutom har vi hela tiden haft en god kommunikation med kunden genom hela projektets gång vilket har underlättat för båda parter och resulterat i ett gott slutresultat. All täckpapp samt överblivet material körs iväg. Vi städar ur alla husets ytor ”som vi skitat ner” från slipdamm och desslikes som uppstår av ett bygge. När hela huset är färdigt och ur städat så går vi även över allting tillsammans med kunden en sista gång och tackar för ett gott samarbete.

Varmt välkommen att kontakta oss!