Målning av ett hus i Örebro

Här har målare på EBL Måleri utfört målning av ett hus i Örebro, i Rosta området.

EBL Måleri utför målning av ett hus i Örebro

Detta projekt infattade tvättning och skrapning av all lös färg på allt förutom fönsterbågar och husgrund samt altan. Så dvs, vindskivor och takfot, fasad, knutar, fönsterfoder, samt all plåtverk och ränndalar på tak. Plåtdelarna är målade med en speciell uttagen plåtfärg och utöver det så är resterande delar målade med Caparol Carat Oljefärg.

Behöver ni hjälp med ommålning av er bostad?

Här har vi utfört målning av ett hus i Örebro, men har ni en bostad som är i behov av en ommålning? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom vad som behöver göras samt därefter får ni ett prisförslag gällande ommålning. Vi är lyhörda inför dig som kund och dina önskemål och tillsammans med dig kommer vi fram till ett önskvärt slutresultat.

målning av ett hus i Örebro
målning av ett hus i Örebro
målning av ett hus i Örebro
målning av ett hus i Örebro
målning av ett hus i Örebro
målning av ett hus i Örebro
målning av ett hus i Örebro
slamfärg

Caparol Carat Oljefärg

Huset är målat med Caparol Carat Oljefärg – Carat Oljefärg är en självrengörande vattenspädbar fasadfärg för utomhusbruk som bygger på specialmodifierad alkydemulsion/ akrylat som tillsammans med teknologi från Caparol Clean Concept bidrar till unika egenskaper.

Nedan finner ni några av våra senaste projekt.

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag


    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora