Professionell Husmålning i Örebro av EBL Måleri

Välkommen till EBL Måleri, ditt pålitliga val för professionell husmålning i Örebro län. Vi är stolta över att dela med oss av ett av våra senaste projekt, där vi förvandlade ett hem i Adolfsberg till en riktig pärla.

husmålning i örebro

Skrapning och Maskinslipning av Fasadens Gamla Färg:

Vårt första steg var att noga skrapa och maskinslipa bort all lös färg från husets ytor. Detta förberedande arbete är avgörande för att säkerställa att den nya färgen fäster ordentligt och ger en hållbar yta.

Fläckgrundning med Jotun Visir Olijegrund:

För att skapa en jämn och skyddande yta applicerade vi Jotun Visir Olijegrund på både fasaden och fönsterna. Denna högkvalitativa grundning är känd för sin röthindrande effekt och öka färgens livslängd.

fläckgrundning med visir oljegrund
husmålning örebro

Målning med Jotun Demidekk Infinity:

För fasaden använde vi Jotun Demidekk Infinity, en färg som inte bara är vacker utan också håller sig strålande i varierande väderförhållanden. Vi utförde två noggranna strykningar för att säkerställa ett perfekt resultat. För fönsterbågarna använde vi Jotun Demidekk Infinity Details, som inte bara ger ett elegant utseende utan också långvarigt skydd mot väder och vind

Sockelfärg för Grundens Skydd:

Vi glömde inte grunden! Vi applicerade en slitstark sockelfärg från Jotun för extra skydd mot fukt och slitage. Varje detalj är viktig för oss.

husmålning i örebro

Professionell Tvätt före Målning:

Innan vi påbörjade målningen, tvättade vi noggrant huset. Detta steg säkerställde en ren och smutsfri yta för den nya färgen att fästa på.

EBL Måleri, din partner för ert nästa målningsprojekt i Örebro län.

Vårt team på EBL Måleri är stolta över att ha varit en del av detta projekt och ha återupplivat detta hus till dess forna glans. Om du letar efter målnings- och renoveringsexperter i Örebro, tveka inte att kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig att skapa ett vackert och hållbart hem. EBL Måleri, din partner för ert målningsprojekt i Örebro län.

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag


    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora