Måleri av Herrgård i Lindesberg

Målare Örebro - EBL Måleri - Måleri Örebro
målning av entré
målare har målat herrgård i Lindesberg
Måleri av entré
måleri av gavel
slamfärg
slamfärg

Måleri av Herrgård i Lindesberg

Här har målare på EBL Måleri fått i uppdrag att måla om en herrgård med två stycken flyglar, Denna fantastiska Herrgård ligger strax utanför Lindesberg med sjön ett par hundra meter ifrån. Detta objekt innefattar en total renovering inom måleri. Från husets grund samt till husets plåtverk på taket.

Projektet startar genom att vi först kör dit ställningar och skylift samt allt material som beräknas gå åt. När all ställning är uppbyggd så kan vi starta upp med underarbetet. Som består av skrapning av all lös färg på husets fasad men även dörrar och fönster. Vi använder oss även av slipmaskin för att få loss färgen. Även slipa ner dess kanter som uppstår efter skrapning. Nu är underarbetet i princip färdigt.

Dags för måleri!

Nu ska alla ytor som blivit trärena grundoljas för att ha ett ökat skydd mot vattenupptag samt grundmålas med Intact Primer Fasadgrund. När huset är grundat så drar själva målningen igång på riktigt. Hela huset med fönster och dörrar grundmålas med Intact Primer som ger ett unikt fuktskydd och skapar ett perfekt underlag till den sista strykningen. Samtidigt som all plåtverk på tak grundas och målas färdigt. När plåten är färdig målad så kan vi börja måla färdigt fasaden. Det sker med Intact Solid akrylatfärg som låter fasaden behålla kulör och lyster länge.

Fasaden är nu färdigmålad så nu kör vi sista finishen på alla fönsterbågar, foder, knutar och dörrar. När hela huset är i princip färdigt så är det bara grunden kvar. När väl den är målad och huset är färdigställt  så är det en sak vi alltid ser till att göra, det är att vi går över hela objektet för att se att allting är i sin ordning och ser bra ut. Det är gjort är det dags för oss att plocka ihop allt material och verktyg samt riva ner ställningar men även gå över och städa rent så allting såg ut som det gjorde innan vi kom, förutom att huset fått sig ett lyft såklart!

Går ni i tankarna om att utföra ett målnings projekt i Lindesberg? Våra målare utför alla typer av målnings arbeten i hela Örebro län. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag!

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vill ni se liknade projekt?

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag


    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora