Porla Slott i Laxå – Måleri Örebro Län

Måleri Örebro
Måleri Örebro
Måleri Örebro
Måleri Örebro
Måleri Örebro
slamfärg
slamfärg

EBL Måleri i Örebro län har här fått i uppdrag att måla om Porla slott som ligger mellan Laxå och Örebro.


EBL Måleri Örebro län har här fått i uppdrag att måla om Porla slott som ligger mellan Laxå och Örebro. Detta måleri projekt var något utöver det vanliga. Stora ytor, mycket snickarglädje, brandtrappa, staket, 4 ytterdörrar, häng och stuprör och sist men inte minst hela 50 fönster! Men, det var en roligt projekt för våra målare och efter mycket slit så blev det också tillslut färdigställt, ett riktigt vackert slott!

Måleri Örebro – Laxå, Projektet startar:

Måleri projektet startar genom att vi först kör dit ställningar och skylift samt allt material som beräknas gå åt. När all ställning är uppbyggd så kan vi starta upp med underarbetet. Som består av skrapning av all lös färg på husets fasad men även dörrar, fönster, trappor, räcken, häng och stuprör. Vi använder oss av slipmaskin för att få loss färgen samt även slipa ner dess kanter som uppstår efter skrapning.

Dags för måleri Örebro!

Dags att börja med måleri och nu ska alla ytor som blivit trärena grundoljas för att ha ett ökat skydd mot vattenupptag samt fläckgrundas. vi fläck grundar fasad, fönster och dörrar med Carat oljefärg. När huset är fläck grundat så drar själva målningen igång på riktigt. Då kan vi börja måla färdigt fasaden. Det sker med Carat självrengörande oljefärg som låter fasaden behålla kulör och lyster länge.

När fasaden är färdigmålad så kör vi sista finishen på alla fönsterbågar, foder, knutar och dörrar. När väl den är målad och huset är färdigställt så är det en sak vi alltid ser till att göra, det är att vi går över hela objektet för att se att allting är i sin ordning och ser bra ut. Det är gjort är det dags för oss att plocka ihop allt material och verktyg samt riva ner ställningar men även gå över och städa rent så allting såg ut som det gjorde innan vi kom.

Vi utför allt inom måleri Örebro. Varmt välkommen att kontakta oss!

Vill ni se liknande projekt?

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag


    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora