Målning av Bergsmansgård i Lindesberg – Örebro Län

Målare på EBL Måleri
Målare på EBL Måleri
slamfärg
slamfärg
slamfärg

Går ni i tankarna att utföra en ommålning av erat hus eller kanske en målnings renovering inomhus? Vi har målare i Lindesberg som hjälper er med erat projekt, välkommen att kontakta oss!

Målare på EBL Måleri har fått i uppdrag att måla om en Bergsmansgård i Lindesberg. Detta objekt innefattar en total renovering inom måleri.


Målare på EBL Måleri startar upp projektet:

Målare på EBL Måleri startar upp projektet genom att vi först kör dit ställningar och skylift samt allt material som beräknas gå åt. När all ställning är uppbyggd så kan vi starta upp med underarbetet. Som består av skrapning och borstning av all lös färg på husets fasad men även dörrar och fönster. Vi använder oss även av slipmaskin för att få loss färgen. Även slipa ner dess kanter som uppstår efter skrapning. Nu är underarbetet i princip färdigt.

Dags för för måleri!

Nu ska alla ytor som blivit trärena grundoljas för att ha ett ökat skydd mot vattenupptag samt grundmålas med Intact Primer Fasadgrund. När huset är grundat så drar själva målningen igång på riktigt. Hela huset med fönster och dörrar grundmålas med Intact Primer. Som ger ett unikt fuktskydd samt skapar ett perfekt underlag till den sista strykningen. När allt är grundmålat så kan vi börja måla färdigt fasaden. Det sker med en klassiskt kokad högkvalitativ äkta Rödfärg i Faluröd kulör med noga utvald linolja samt järnvitriol och en hög andel kulörstabil järnoxid utan föroreningar av tungmetaller.

Finish

Fasaden är nu färdigmålad så därefter kör vi sista finishen på takfötter, fönsterbågar, foder, knutar samt dörrar. När hela huset är färdigställt så är det en sak vi alltid ser till att göra, det är att vi går över hela objektet för att se att allting är i sin ordning och ser bra ut. Det är gjort är det dags för oss att plocka ihop allt material och verktyg samt riva ner ställningar men även gå över och städa rent så allting såg ut som det gjorde innan vi kom, förutom att huset fått sig ett lyft såklart!

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vill ni se liknande projekt som våra målare utfört?

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag


    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora