Måleriföretag EBL Måleri har utfört målningsarbete om Lilla Hotellet i Nora

Måleriföretag EBL Måleri har utfört målnings arbete om Lilla Hotellet i Nora.
Måleriföretag EBL Måleri har utfört målnings arbete om Lilla Hotellet i Nora
Måleriföretag EBL Måleri har utfört målnings arbete om Lilla Hotellet i Nora
Måleriföretag EBL Måleri har utfört målnings arbete om Lilla Hotellet i Nora
Måleriföretag

Måleriföretag EBL Måleri har utfört målningsarbete om Lilla Hotellet i Nora. Ett litet annorlunda uppdrag för vårat måleriföretag med tanke på att deras verksamhet pågick i full fart under hela projektets gång. Men med våra yrkeskunniga målare och med rätt kommunikation Med Peter & Peter som äger hotellet så gick hela projektet enligt planerna. Samtidigt som hotellgäster inte blev drabbade av vårat arbete. EBL Målare är ett måleriföretag som är lyhörda inför era önskemål och tillsammans kommer vi överens om ett önskvärt slutresultat.

Måleriföretag EBL Måleri startar upp projektet:

Projektet startar genom att måleriföretag EBL Måleri först kör dit ställningar och allt material som beräknas gå åt. När all ställning är uppbyggd så kan vi starta upp med underarbetet. Som består av skrapning av all lös färg på husets fasad men även dörrar och fönster. Vi använder oss även av slipmaskin för att få loss färgen. Även slipa ner dess kanter som uppstår efter skrapning. Nu är underarbetet i princip färdigt.

EBL Måleri börjar måla!

Nu ska måleriföretaget EBL Måleri grundolja alla trärena ytor för att ha ett ökat skydd mot vattenupptag. Sedan fläck grundar vi med Intact Primer Fasadgrund. När huset är grundat så drar själva målningen igång på riktigt. Hela huset med fönster och dörrar grundmålas med Intact Primer som ger ett unikt fuktskydd samt skapar ett perfekt underlag till den sista strykningen. Alla knutar, takfot fönster är målade med Intact Solid akrylatfärg som låter fasaden behålla kulör och lyster länge samt att hela fasaden är målad med Carat självrengörande oljefärg.

När måleriföretaget målat färdigt fasaden så då kör vi sista finishen på alla fönsterbågar och det sker med en halvblank vattenspädbar fönsterfärg från Caparol med minimal påverkan av naturen. Speciellt anpassad för fönster där god väderbeständighet och glanshållning önskas. När hela hotellet är i princip färdigt så är det en sak vi alltid ser till att göra, det är att vi går över hela objektet för att se att allting är i sin ordning och ser bra ut. När är gjort är det dags för oss att plocka ihop allt material och verktyg samt riva ner ställningar men även gå över och städa rent så allting såg ut som det gjorde innan vi kom. Måleriföretaget EBL Måleri vill tacka Peter & Peter för ett väldigt trevligt samarbete.

Har ni vägarna förbi Nora så vet ni vart ni ska vända er! https://lillahotelletnora.se/

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vill ni se liknande projekt?

https://www.eblmaleri.se/2020/12/18/herrgard-i-lindesberg-maleri-orebro/

https://www.eblmaleri.se/2020/12/18/malning-med-linoljefarg-av-en-villa-i-nora-stad/

https://www.eblmaleri.se/2020/12/18/malare-bergsmansgard-i-lindesberg/

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag


    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora