Varför välja EBL Måleri AB?

Varför välja EBL Måleri AB?

Varför välja EBL Måleri AB?

Hantverk & Tradition

Vårt hantverk handlar om noggrannhet, där kvalitet samt hållbarhet alltid kommer i första rummet. Vi har ett engagemang som alltid handlar om att ge det där lilla extra. EBL Måleri är ett litet familjeföretag där den service som vi ger till dig som kund är av allra största vikt.

Måleriföretag

Vi är ett måleriföretag som utför allt inom måleri åt privatpersoner men även byggföretag, industrier, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare med flera. Vi har en egen verkstad i Nora på Nytorps industriområde, där vi har möjlighet att exempelvis även måla fönster, dörrar och möbler i lokalen.

Varför välja oss?

EBL Måleri är ett måleriföretag som sedan våran start 2010 haft strikta prioriteringar gällande tider samt hur vi kan sköta det på det mest effektiva sätt möjligt. Oavsett vart i Örebro län våra målare ska utföra ett arbete så ser vi till att vara på arbetsplatsen vid avtalad start och avslutar vårat arbete 16:00. vi ser till att planera gällande material och hämtar det som behövs innan och efter. Självklart finns den mänskliga faktorn som sätter käppar i hjulen och gör att allt inte går som planerat, men vi strävar alltid efter att vara så effektiva det bara går. Genom den här metoden ger vi kunden precis vad den förtjänar och betalar för.

Målare i Örebro Län

Vi erbjuder målare i hela Örebro Län som besitter en hög yrkesmässig kunskap samt bred kompetens inom måleri. EBL Måleri AB är ett måleriföretag som går i framkant och erbjuder hållbara och konkurrenskraftiga lösningar, med lång erfarenhet från alla typer av projekt inom måleri. stora som små, jobbar vi för att skapa en hållbar framtid för våra kunder. Vi är lyhörda inför dina önskemål och tillsammans med dig kommer vi fram till ett önskvärt slutresultat.

Måleriföretagen i Sverige

Företaget är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige vilket borgar för kvalitet på utförda måleriarbeten. Genom vårt medlemskap kan vi också med stolthet och glädje erbjuda våra kunder en 2 års Nöjd-Kund-Garanti. Vilket ger en enorm trygghet till er när nån av våra målare utför ett arbete hos dig.

Välkommen att kontakta oss här!

Kolla in våra tidigare projekt!

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag


    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora