målare örebro

Stor erfarenhet

Målare Frövi

Vi har stor erfarenhet och erbjuder målare i Frövi som besitter en hög yrkesmässig kunskap inom både invändig målning och utvändig målning. Våra målare ser fram emot att hjälpa dig från idé till målning och uppföljning. Vårt uppdrag är klart när du är helt nöjd. Vi är lyhörda inför dina önskemål och tillsammans med dig kommer vi fram till ett önskvärt slutresultat.

måleriföretag örebro

EBL Måleri AB

Måleriföretag

Benny Eriksson som tidigare drivit ett måleriföretag i Nora under åren 1990 – 2010. Bestämde sig år 2010 för att starta ett måleriföretag tillsammans med sina söner Emil och Linus. EBL Måleri är ett team av erfarna och engagerade målare som utför alla typer av målningsarbeten. Vi är ett litet familjeföretag där den service som vi ger till dig som kund är av allra största vikt.

måleri örebro

Vad vi utför

Allt inom måleri

Vi är ett måleriföretag som utför allt inom måleri åt privatpersoner, byggföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, industrier med flera. Vi har en egen verkstad på Nytorps industriområde, där vi har möjlighet att exempelvis även måla fönster, dörrar och möbler i lokalen. Idag är vi totalt fem arbetande målare på företaget och vid stora arbeten och hög efterfrågan så tar vi in extra resurser.

Hos oss är alla kunder lika betydelsefulla

Målare Frövi

Vi har många års erfarenhet och erbjuder målare i Frövi Våra målare har ett stort engagemang som alltid handlar om att ge det där lilla extra. Vårt hantverk handlar om noggrannhet, där kvalitet och hållbarhet alltid kommer i första rummet. Vi är ett litet familjeföretag där den service som vi ger till dig som kund är av allra största vikt.

Det handlar också om att hålla tider och sköta våra raster, EBL Måleri är ett måleriföretag som sedan starten 2010 haft strikta prioriteringar gällande tider. Hur vi kan sköta det på det mest effektiva sätt möjligt. Oavsett vart i Frövi våra målare ska utföra ett arbete så ser vi till att vara på arbetsplatsen vid avtalad start och avsluta vårt arbete 16:00. Vi ser till att planera gällande material och hämtar det som behövs innan och efter.

Självklart finns den mänskliga faktorn som sätter käppar i hjulen och gör att allt inte går som planerat, men vi strävar alltid efter att vara så effektiva det bara går. Genom den här metoden ger vi dig som kund precis det du förtjänar av oss hantverkare.

Våra målare Frövi hjälper dig att hitta den rätta färgen. Oavsett om du vill uppdatera ett rum eller ge hela ditt hus ett nytt utseende. Både inomhus och utomhus, kan du vara säker på att vi ger dig ett slutresultat med kvalitet.

Våra tjänster

Våra målare utför alla inom branschens förekommande arbeten inom måleri

Projekt

Ta en titt på våra tidigare projekt

Vårt team

EBL Måleri är ett måleriföretag med bred kompetens och många års erfarenhet

Medarbetare - Bild 1

Emil Eriksson
Ålder: 32
Arbetat som målare:
14 år

Medarbetare - Bild 2

Benny Eriksson
Ålder: 55
Arbetat som målare:
35 år

Medarbetare - Bild 3

Linus Eriksson
Ålder: 29
Arbetat som målare:
11 år

Medarbetare - Bild 4

Pluto Söderström
Ålder: 54
Arbetat som målare:
25 år

Medarbetare - Bild 5

Cindra Arisandyas
Ålder: 34
Arbetat som målare:
6 år

Kontakta oss

Frågor och Prisförslag    Telefon: 0722-45 50 30

    E-post: info@eblmaleri.se

    Adress: Box 38, 713 21 Nora