Jobba hos EBL Måleri AB

EBL Måleri söker yrkesmålare

Vill du vara en del av ett passionerat och framåtsträvande team? Då har du kommit rätt. Hos oss på EBL Måleri erbjuder vi en arbetsplats där din yrkesskicklighet uppskattas, din utveckling stöds och ditt engagemang värdesätts. För oss är det av yttersta vikt att vårt team trivs och har roligt tillsammans på jobbet. Vi prioriterar en positiv arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig värderad och engagerad.


Just nu söker vi två yrkesmålare med arbetslivserfarenhet


Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet är ett krav: du ska ha arbetat som målare och ha 2-4 års erfarenhet, skall behärska alla inom branschens förekommande arbeten inom måleri

Språk: Svenska, Engelska

Körkort: B

Om jobbet

Arbetsuppgifter: In- och utvändig målning så som tak, väggar, golv, trappor, tapetsering, målning av fönster och snickerier. Både i nytillverkade och äldre byggnader.

Utbildning och erfarenhet

Vi ser att du som söker har god erfarenhet av yrket eller är utbildad målare från yrkesutbildning/traditionell. Att du har ett högt kvalitetstänkande samt att du är en ansvarstagande och självgående person. Du ska ha lätt för att samarbeta och att jobba i grupp. Våra kunder består av privatpersoner, fastighetsbolag, byggföretag, försäkringsjobb. Du ska kunna föra en dialog med kund på egen hand.

Vi söker dig som:

Är självgående och är punktlig

Har lätt för att samarbeta

Har tidigare erfarenhet inom måleri

Talar svenska/engelska

Har B-körkort

Arbetsort: Örebro Län

Om anställningen

Anställningsform: Provanställning/tillsvidareanställning

Lön: Fast timlön

Arbetsplatsen varierar runt om i Örebro län, främst Nora, Lindesberg och Örebro.


E.B.L. Måleri AB

Ansök senast 30 juni

Ansök via mejl: info@eblmaleri.se